back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημ. σύμβουλος Γ. Παλαπουγιούκ – Αιχμές κατά Γ. Τραμπούλη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημ. σύμβουλος Γ. Παλαπουγιούκ - Αιχμές κατά Γ. Τραμπούλη

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό “Λέρος Νέα Αρχή” απέστειλε σήμερα στα ΜΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παλαπουγιούκ.

Ο κ. Παλαπουγιούκ, με δήλωσή του αφήνει αιχμές κατά του δημ. συμβούλου Γ. Τραμπούλη κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για “συνωμοσίες και κάθε λογής τακτική που υπονομεύει την πολιτική ζωή του τόπου” καθώς και για “φαντασιόπληκτες ιστορίες”.

Σημειώνεται ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σώμα θα κληθεί να ψηφίσει νέο Γραμματέα Δ.Σ.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης καθώς και οι δηλώσεις του:


Προς : κ. Παπαφώτη  Μαρία , Πρόεδρο του ΔΣ. Λέρου .
Κοιν.  κ. Κόλια Μιχάλη,  Δήμαρχο Λέρου.
           κ. Στέλιο Λουλουδιά, Επικεφαλής Συνδυασμού <<Λέρος Νέα Αρχή>>

Θέμα : Επιστολή Ανεξαρτητοποίησης 

Κα  Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό << Λέρος Νέα Αρχή>> με επικεφαλής τον Στέλιο Λουλουδιά

Οι λόγοι για την ανεξαρτητοποίηση μου έχουν να κάνουν με την στείρα και ανούσια πολιτική που εφαρμόζουν κάποια από τα στελέχη του συνδυασμού προβάλλοντας στην κοινωνία μια εικόνα με την οποία δεν συμφωνώ. 

Θέλω να ευχαριστήσω το Στέλιο Λουλουδιά για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, μαζί του έδωσα έναν έντιμο , καθαρό και αξιοπρεπή αγώνα. 

Επιπλέον κ. Πρόεδρε για λόγους ευθιξίας σας υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και σας ευχαριστώ θερμά για την έως τώρα άριστη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού μας συμβουλίου. 

Τέλος παρακαλώ η παρούσα όπως αναγνωστεί στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ. 

Με τιμή 

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

τ.Γραμματέας του Δ.Σ Λέρου.


Σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα ο κ. Παλαπουγιούκ αναφέρει τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Λουλουδιά για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε έως σήμερα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν αντιληφθεί λανθασμένα ότι η κόντρα, ο διχασμός και η ανούσια πολιτική αντιπαράθεση θα τους δώσει διάρκεια στην πολιτική ζωή του τόπου.

Σε αυτόν τον ξεπεσμό πολιτικής από κάποιους, που δυστυχώς ο κ. Λουλουδιάς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνοδοιπόρος.

Οι φαντασιόπληκτες ιστορίες, οι “και καλά” συνωμοσίες και κάθε λογής τακτική που υπονομεύει την πολιτική ζωή του τόπου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμένα.

Η κοινωνία της Λέρου δεν με έστειλε στα έδρανα για να ψηφίζω “παρών” και όχι στην ανέλιξη του νησιού μου για χάρη ενός ανθρώπου που βλέπει παντού φαντάσματα.

Θα συνεχίσω μόνος το αγώνα για μια καλύτερη Λέρο συνεργαζόμενος με όσους αγαπούν τον τόπο. Θα βρίσκομαι στην αίθουσα του Δ.Σ για να ψηφίζω κάθε θετική πρόταση για τον τόπο μακριά από υστερίες.

Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη Λέρο και θα κριθούμε για την προσφορά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους κ. Στέλιο Λουλουδιά, κ. Δημήτριο Μουντάκη και κ. Μιχάλη Καραμπάτη που από την αρχή κινήθηκαν σε πνεύμα συνεργασίας και έκαναν ότι πρέσβευαν οι αξίες της διακήρυξης του συνδυασμού μας, δείχνοντας ότι αγαπούν τον τόπο μας και εύχομαι να συνεχίσουν τον έντιμο αγώνα τους”.

{loadmoduleid 270}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ