back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Λουλουδιά στον Δήμαρχο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Λουλουδιά στον Δήμαρχο Λέρου

Πρώτα απ’όλα , να σας συγχαρώ για την λαμπρή εξοικείωσή σας και χρήση <<πάγιων πολιτικών όρων>> όπως περιορισμένης ευθύνης , εξωθεσμικός , συκοφάντης και λαΐκιστής , αλλά να σας θυμίσω ότι εδώ μιλάμε για Λέρο και όχι για καμιά μεγαλούπολη και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας .

Οπότε πρέπον είναι να μην ολισθαίνουμε σε ανεδαφικούς χαρακτηρισμούς … Επιστρέφοντας στον λόγο της απαντητικής επιστολής μου , σας επιστρέφω τα ερωτήματα τα οποία σας έχω θέσει μιας και όπως πάντα δεν δώσατε την παραμικρή απάντηση .

Νομίζετε ότι προσπαθώντας να θολώσετε τα νερά με καουμποΐλίκια θα συνεχίσετε για πολύ να μην δίνεται καμιά απάντηση;Επιτέλους είστε ο επικεφαλής της αρμόδιας αρχής για να ρωτάμε ή όχι ;

Όσο για τις απουσίες από το σώμα που μας εγκαλείτε , γιατί δεν έχετε πράξει τα δέοντα για όσα ισχυρίζεστε; Θα σας απαντήσω εγώ . Γιατί προσωπικά εγώ κάλυψα πολλές φορές τον απαιτούμενο αριθμό ώστε να παρθούν αποφάσεις για το νησί . Ένα νησί που βουλιάζει από την απραξία σας κ. Κόλια , όπως άλλωστε μόνος σας ομολογείτε στο κείμενο που δημοσιεύσατε .

Κάντε λοιπόν έλεγχο στους συμβούλους της συμπολίτευσης και αφήστε εμένα … Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι παρών !!!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ