back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Απάντηση Δημάρχου σε δελτίο Τύπου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Απάντηση Δημάρχου σε δελτίο Τύπου

Προκαλεί εντύπωση η νέα απέλπιδα προσπάθεια λάσπης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λουλουδιά, ο οποίος αν και είναι ΓΝΩΣΤΟΣ υβριστής του πρώην δημάρχου κ. Κωττάκη, εγκαλεί τον Δήμαρχο Λέρου για λασπολογίες!

Ο πανικός που τον διακατέχει μετά τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα που προφανώς ο ίδιος παρήγγειλε και τα οποία τον καλούμε να δώσει στη δημοσιότητα, τον αναγκάζουν να ξεκινήσει έναν πόλεμο λάσπης εναντίον των υποψηφίων και των συγγενών τους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας, μήπως και αντιστρέψει την πολιτική του καταστροφή.

Αλίμονο αν σε ένα μικρό νησί όπως η Λέρος, οι επαγγελματίες δεν θα πρέπει να δίνουν προσφορές σε διαγωνισμούς, επειδή ορισμένοι θέλουν απελπισμένα να γίνουν δήμαρχοι, λασπολογώντας με ψιθύρους εναντίον των επαγγελματιών του νησιού μας!

Το δικό μας πολιτικό ήθος και η αγάπη για τη Λέρο, μας επιβάλλει ενίοτε να χαμηλώνουμε τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας, αλλά και για να διατηρήσουμε ένα σεβαστό επίπεδο πολιτικού διαλόγου, λέξεις και έννοιες άγνωστες προς εσάς!

Ειδικότερα, η ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς τους πολιτικούς αντιπάλους, προϋποθέτει πολιτικό ΗΘΟΣ αλλά και ΥΨΟΣ, που λίγοι είναι σε θέση να αντιληφθούν, και, δυστυχώς, ανάμεσα σε αυτούς δεν ανήκετε ούτε εσείς, ούτε η παράταξη που εκπροσωπείτε.

{loadmoduleid 270}

 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ