back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Ζώρζου – Συλλυπητήρια Επιστολή- Δήλωση Γιάννη Σοροκάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Ζώρζου - Συλλυπητήρια Επιστολή- Δήλωση Γιάννη Σοροκάκη

Ο επικεφαλής κ. Γιάννης Σοροκάκης και τα μέλη της παράταξης Λερος- Το Μέλλον Σου Ανήκει, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας, για τον θάνατο του ξεχωριστού πατριώτη και πρώην Δημάρχου Γεώργιου Ζώρζου.

Του ανθρώπου που με την πίστη στο όραμα του και την αγάπη για τον τόπο του, τον οδήγησαν στην δημιουργία του πρώτου μετακατοχικού Λεριακού συλλόγου στην Αττική το 1964, της Πανελλήνιας Ένωσης των Απανταχού Λερίων ” Η Παναγία του Κάστρου “.

Υπηρέτησε με εντιμότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντα της θέσης του προέδρου για 12 περίπου χρόνια , καταφέρνοντας να συνενώσει τους Λεριούς του Πειραιά και της Αθηνας, προσφέροντας χρήσιμες υπηρεσίες στην ακριτική μας Λέρο.

Παράλληλα διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος επι Δημαρχίας του Νικήτα Ρεπαπή(1974-1978), όπου το 1978 οι Λεριοί εκτιμώντας την προσφορά του τον εξέλεξαν δήμαρχο Λέρου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νησι για να το υπηρετήσει από την νέα του θέση.

Ακολούθησε σειρά ετών που διετέλεσε ξανά Δημ. Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου. Επί προεδρίας του το 1976 εκδίδεται η εφημερίδα “Λεριακά Νέα ” όπου η κυκλοφορία της διαρκεί μέχρι σήμερα.

Η διάθεση του να αγωνιστεί, η αγάπη του για την Λερο μας και οι φιλοδοξίες του για πρόοδο θα τον κρατούν ζωντανό στο μυαλό και στις καρδιές μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στα οικογενειακά πρόσωπα και τους συνεργάτες του εκλιπόντος. Θα σε θυμόμαστε Γιώργο.

Σε ευχαριστούμε.


Γιάννης Σοροκάκης

Λερος-Το Μέλλον Σου Ανήκει

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ