back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Απίστευτο! Διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση! Σοκάρει η επιστολή του ιδιοκτήτη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Απίστευτο! Διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση! Σοκάρει η επιστολή του ιδιοκτήτη

Ολόκληρη την… ηλεκτρολογική εγκατάσταση (!) ξήλωσαν άγνωστοι από ισόγεια οικία συμπατριώτη μας στον περιοχή του Πλατάνου! Όπως καταγγέλει ο παθών, το περιστατικό συνέβη χθες, 29/7/2014. 

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην επιστολή που ακολουθεί ο συμπατριώτης μας, δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αφού όπως καταγγέλει, και το 2013 είχε πέσει θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι αφαίρεσαν τοποθετημένα πορτοπαράθυρα από την οικία του!

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή – καταγγελία:


“Γεια σας, ονομάζομαι Χρήστος Αθανασίου-Ηλίας. Είμαι ιδιοκτήτης ισόγειας κατοικίας που βρίσκεται στον Πλάτανο κοντά στα δικαστήρια σχεδόν κέντρο.

Το 2013 με κατέκλεψαν, μου αφαίρεσαν τοποθετημένα πορτοπαράθυρα, εργαλεία, άξιας 3500 ευρώ και κατέστρεψαν τον χώρο. Υπέβαλα μήνυση κλοπής και φθοράς κατ αγνώστων. Μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε τίποτε.

Χτες 29/7/2014 με ενημέρωσαν ότι άγνωστοι ξήλωσαν και έκλεψαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και το ηλεκτρολογικό υλικό από το σπίτι, αξίας άνω των 2000 ευρώ.

Θέλω να επισκεφτώ κάθε χρόνο το νησί μας, αλλά πλέον είμαι σε απόγνωση. Νιώθω μεγάλη πικρία και στεναχώρια για τις κλοπές. Με το υστέρημά μου προσπάθησα γι’ αυτό το σπίτι. Δηλωμένο στο Ε9, ΔΗΜΟ, ΕΦΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

θα αναφερθώ στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα, στο Δήμο, στην Περιφέρεια! Ήμουν έτοιμος να συμπληρώσω υλικά γι’ αυτό το σπίτι και να κατοικίσω στο αγαπημένο μας νησί. Τώρα πλέον με τέτοια ζημιά δεν μπορώ!!! θα ‘ρθω να κλάψω, να κάνω ότι μπορώ με τα χέρια μου και να προσκυνήσω, να κλάψω στο μνήμα της μάνας μου της Χαριστώς όπως την καλούσαν οι πατριώτες!! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία”.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με την υπόθεση, να το αναφέρει στο Αστυνομικό Τμήμα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ