back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου της Δημοτικής παράταξης “Λέρος το μέλλον σου ανήκει”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου της Δημοτικής παράταξης "Λέρος το μέλλον σου ανήκει"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το Μεταναστευτικό Πρόβλημα με τη συμμετοχή του Υπουργού κ.Μηταράκη, του Δημάρχου Λέρου, των επικεφαλής των παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων, η Παραταξή μας δηλώνει ξεκάθαρα πολλοστή φορά ότι δεν εμπλέκεται και δεν επιθυμεί μικροκομματικά και ατομικά συμφέροντα.

Η πάγια θέση της για το Μεταναστευτικό είναι:

  • Μείωση του αριθμού των μεταναστών και αποσυμφόρηση του HOTSPOT που βρίσκεται στα Λέπιδα.
  • ΟΧΙ σε ίδρυση νέου HOTSPOT, δίπλα στο ήδη υπάρχον (το οποίο θα είναι επίσημης δυναμικότητας 1500 ατόμων αντί 800 που είναι τώρα) αλλά και πουθενά αλλού στο νησί.
  • Αμεση αποδέσμευση των χώρων του Κ.Θ.Λέρου και απόδοση αυτών στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα για κάλυψη αναγκών του.

Ο Συνδυασμός μας, αδέσμευτος και ανεξάρτητος, δεν ταυτίζεται με τις απόψεις κανενός Δημάρχου και καμίας άλλης Δημοτικής Παράταξης.

Απαντάμε στον κ. Κόλια να ψάξει αλλού για συνεργάτες και όχι στους δικούς μας Δημοτικούς Συμβούλους σχετικά με τη λειτουργία του HOTSPOT.

Και στον κ. Παυλή ότι «Πολιτικούς Πατέρες» και «Νονούς» μπορεί να έχει όσους θέλει και να τους ακολουθεί και λυπουμαστε που η θέση του για «όχι» HOTSPOT στη Λέρο,  έγινε «ΝΑΙ» σε νέο και μάλιστα διπλάσιο σε μέγεθος.

Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουμε ανταλλάγματα και ανταποδοτικά οφέλη. Η κοινωνία της Λέρου έχει καταλάβει τι και πως πράττει ο καθένας μας. Ψάξτε αλλού για πρόθυμους στα σχέδια σας.


Για τη δημοτική Παράταξη

“ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ”

Οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη

Σοροκάκης Ιωάννης

Διαμαντάρας Δημήτριος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ