back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ, με τις διοικήσεις φορέων και συλλόγων του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου Δωρεάς Οργάνων Σώματος & Αιμοποιητικών Κυττάρων «Η ΖΩΗ».

Η ενημέρωση αφορούσε κυρίως στην πρόταση η οποία κατατέθηκε από την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου σχετικά με την από διοργάνωση ενημερωτικών δράσεων που θα αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία, την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και τη γενικότερη ενημέρωση του πληθυσμού σε θέματα υγείας.

Επίσης συζητήθηκε πρόταση της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου σχετικά με την από κοινού δημιουργία ομάδας εργασίας της οποίας σκοπός θα είναι να μελετήσει και να εξετάσει την προοπτική πιθανής συστέγασης των δύο σωματείων.

Τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ τιμώντας το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου προς την κοινωνία του νησιού μας, τάσονται στο πλευρό του προσφέροντας οποιαδήποτε βοήθεια και υπηρεσία κριθεί απαραίτητη ούτως ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το εθελοντικό κίνημα και η δράση του σημαντικού αυτού σωματείου για το νησί της Λέρου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ