back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τη δημιουργία νέου HOT SPOT στο Παρθένι

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τη δημιουργία νέου HOT SPOT στο Παρθένι

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 28 Μαρτίου 2016 (Αρ. Φύλλου 9602,τεύχος 66ο ) η Σύσταση νέου Κέντρου Πρώτης Υποδοχής στο Παρθένι της Λέρου και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ΦΕΚ και την απόφαση με Αριθμ. 9602:

1. «Συστήνεται νέο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.) και προσωρινές Δομές Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών (εφεξής «Δομές») στη νήσο Λέρο, περιοχή Παρθενίου, (ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ) ως ακολούθως:

α. Στη νήσο Λέρο, σε έκταση 11.000 τ.μ., που αποτελεί μέρος του Δημοσίου Ακινήτου με Αριθμό Καταγραφής (ABΚ) 11127 Νομού Δωδ/σου, Δήμου Λέρου, όπως αυτή περιγράφεται στο υπ΄ αριθμ. Φ. 5899/1040/263245/Σ. 706/4−11−2015 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού

2. Καθορίζουμε ως τοπική αρμοδιότητα των ανωτέρω Δομών, ως ακολούθως: 

α. Στη νήσο Λέρο, το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Για την δημιουργία του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και προσωρινών Δομών Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών στη νήσο Λέρο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαθέτει μέσα, μηχανήματα και προσωπικό έως την ολοκλήρωση τους, προβαίνει σε διαδικασίες προμηθειών ιδίως μηχανημάτων και εργαλείων που απαιτούνται για την εκπλήρωση της αποστολής του και συνεργάζεται για το σκοπό αυτό με τις υπηρεσίες του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τις υπηρεσίες για τη Μεταναστευτική Πολιτική, που εποπτεύονται από τους αρμόδιους Αναπληρωτές Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ΦΕΚ στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ