back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου για τη δωρεά ενός οχήματος για τις ανάγκες του προγράμματος “βοήθεια στο σπίτι”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου για τη δωρεά ενός οχήματος για τις ανάγκες του προγράμματος "βοήθεια στο σπίτι"

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) κ. Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για τη δωρεά ενός οχήματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο Λέρου για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, COVID-19.

Τα συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών της κοινωνικής υπηρεσίας που παρέχει ο Δήμος Λέρου σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Ο Δήμαρχος Λέρου συγχαίρει ιδιαίτερα την εταιρεία Τoyota Ελλάς, η οποία αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα, μέσω του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της, στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τη συγκεκριμένη δωρεά, παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης των καταρτισμένων Στελεχών και Επιστημόνων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” ενώ όσον αφορά στα Δωδεκάνησα ωφελούνται τα νησιά Τήλου, Λέρου και Ηρωικής Νήσου Κάσου. 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ