back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου ευχαριστεί θερμά την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας για εκπαίδευση του προσωπικού του γραφείου μας στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου.

Ο απεσταλμένος στη Λέρο, εκπρόσωπος από την Διεύθυνση Διαχείρισης Προγραμμάτων κος. Νικόλαος Σκουλάτος, παρείχε άρτια εκπαίδευση σε δύο υπαλλήλους του γραφείου μας.

Οι υπάλληλοι μας πλέον μπορούν να διαχειρίζονται την πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου με στόχο την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του νησιού.

Η διήμερη εμπειρία μας με τον κο. Σκουλάτο, έχει πλέον εφοδιάσει το γραφείο μας με τεχνογνωσία στην καταχώρηση παραστατικών για τα εμπορεύματα.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης απαντήθηκαν συγκεκριμένες ερωτήσεις που είχαν καταθέσει στον Σύλλογο μας επαγγελματίες του νησιού.

Ο κος. Σκουλάτος, αποχωρώντας από το νησί, έθεσε στη διάθεση του συλλόγου παρουσιάσεις με στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής του μέτρου, την νομοθεσία και φυσικά την δυνατότητα κατάθεσης οποιασδήποτε ερώτησης προς την ΕΛΑΝΕΤ.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ