back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ευχές Γιάννη Σοροκάκη στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ευχές Γιάννη Σοροκάκη στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.30 π.μ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού μας.

Στην τελετή της κοπής παρευρέθησαν ο Πάτερ Δαμασκηνός όπου και ευλόγησε, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει” κ. Γιάννης Σοροκάκης μαζί με μέλη της παράταξης, ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ. Γιώργος Παλαπουγιούκ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζυθεστιατόρων αλλά και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών του τόπου μας. Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον τέως πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σιφουνιό ως προς την πολυετή δράση και προσφορά του.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της νέας καινοτόμας τουριστικής εφαρμογής “Exploring Leros” που σκοπό θα έχει την προβολή και προώθηση της Λέρου και των επιχειρήσεων της.

Ο κ. Γιάννης Σοροκάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολυ σημαντική θητεία και το έργο του κ. Σιφουνιού και έδωσε τις ευχές του στο νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για μια παραγωγική και δημιουργική συνέχεια.

Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει.

{facebook}https://www.facebook.com/lerostomellonsouanikei/videos/632839094178413/{/facebook} 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ