back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 30% ΓΙΑ ΛΕΡΟ ΑΠΟ 15/06/20 ΕΩΣ 30/09/20

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 30% ΓΙΑ ΛΕΡΟ ΑΠΟ 15/06/20 ΕΩΣ 30/09/20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λέρου ενημερώνει τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Λέρο ότι η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 5η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο, από 15/06/20 έως 30/09/20.

Συγκεκριμένα:

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά και Καβάλα για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο και σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Για να προχωρήσετε στην κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων, θα επιλέγετε στο σύστημα κρατήσεων την κατηγορία έκπτωσης HOTEL AND FERRY 30% PAS (HFPAS) για τους επιβάτες και HOTEL AND FERRY 30% VEH (HFVEH) για τα οχήματα, οι οποίες εκπτώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες. Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, η οποία αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες των νησιών μας, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, όπως και για την ακτοπλοΐα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των νησιωτών.

Ευελπιστούμε οι χορηγίες αυτές, οι οποίες έρχονται σε συνέχεια πολλών άλλων, να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες του κλάδου, και σας ευχαριστούμε θερμά ευχόμενοι να είναι πάντα καλοτάξιδα τα πλοία σας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ