back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Έλεγχος και καταγραφή προβλημάτων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Έλεγχος και καταγραφή προβλημάτων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη της αθλητικής σεζόν 2020 – 2021 και τη πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το νησί, το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλες σχεδόν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λέρου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μεραμπελιώτη Βασιλειου, του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού κ. Γρεκού Κυριάκου, της Προέδρου του υπεροργανισμού ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Μαριέττας Κανάρη και του υπεύθυνου των αθλητικών εγκαταστάσεων ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Τσιοφύλα Χρυσοβαλάντη.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και στους βοηθητικούς και περιβάλλοντες χώρους, πριν την αυτοψία των μηχανικών του Δήμου μας οι οποίοι θα διασφαλίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και κατ’ επέκταση των αθλητών μας.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της καταγραφής, διαπιστώθηκε κακή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων (βανδαλισμοί – μη τήρηση στοιχειωδών κανόνων καθαριότητας των εγκαταστάσεων – κλοπές, κλπ), κυρίως λόγω καθημερινής χρήσης από μετανάστες.

Η πολιτική βούληση του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής είναι να προγραμματιστεί η ολική ή μερική ανακατασκευή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων (ανάλογα την περίπτωση και τον προϋπολογισμό του έργου) καθώς και να γίνει άμεση προμήθεια υλικών τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα, το άκρως ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό από την καταγραφή των προβλημάτων στα γήπεδα της Λέρου, θα αποτελεί παρελθόν, ενώ μετά τις επισκευές όλοι οι χώροι θα επιτηρούνται από εταιρεία Security (και πιο επισταμένα στην περιοχή του Ξηροκάμπου) για την αποφυγή προβλημάτων μη τήρησης ωραρίων των γηπέδων από μετανάστες.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ