back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο

Από τον  Εμπορικό Σύλλογο Λέρου ανακοινώνονται οι εξής δύο δράσεις:

Δράση 1η:

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ που έχει προκηρύξει ο Ο.Α.Ε.Δ., υλοποιεί,ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα.

Τα  προγράμματα απευθύνονται στους  εργαζομένους επιχειρήσεων και επιδοτούνται 100% από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ., χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.

Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Τα προγράμματα είναι διάρκειας 40 ωρών και πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας. Οι συμμετέχοντες αποζημιώνονται με το ποσό των 200€, εφόσον δε σημειώσουν καμία απουσία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να προσέλθουν στα γραφείου του Εμπορικού Συλλόγου στο Λακκί, προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους. Οι συμμετοχές (με πλήρη φάκελο) θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Δράση 2η:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος»

Στο σεμινάριο απευθύνεται σε  όσους δυσκολεύονται να απεικονίσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και την επαγγελματική τους διαδρομή με τρόπο που «κερδίζει» τους εργοδότες. 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει καθοδήγηση αναφορικά με:

  • τον τρόπο το ύφος γραφής, 
  • τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αναφερθούν,  
  • την έκταση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά 

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει και δραστηριότητες που –υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας- θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συντάξουν το δικό τους ολοκληρωμένο βιογραφικό, ενώ θα ακολουθήσει ηλεκτρονική αποστολή και αξιολόγηση/ διόρθωση.

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες επιθυμούν περαιτέρω κατ’ιδίαν καθοδήγηση για την σύνταξη του τελικού εγγράφου, θα δοθεί η δυνατότητα μέσω κλεισμένου ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Δήλωση συμμετοχής έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στα γραφεία του Συλλόγου στο Λακκί.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ