back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ενημερωτική ομιλία στο Κινηματοθέατρο από το Κέντρο Κοινότητας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ενημερωτική ομιλία στο Κινηματοθέατρο από το Κέντρο Κοινότητας

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι μικροί μας μαθητές επέστρεψαν στα θρανία. Πολλοί γονείς διαμαρτύρονται ότι τα παιδιά τους δεν έχουν όρεξη να διαβάσουν, άλλοι ότι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, να επικοινωνήσουν ή ακόμη και να κατανοήσουν τα μαθήματα τους.

Αλήθεια, πρόκειται για τεμπελιά ή για κάτι άλλο; Μήπως το παιδί σας μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο από αυτό των συνομήλικων του; Δεν είναι πάντα εύκολο για έναν γονέα αλλά ούτε και για έναν εκπαιδευτικό να διακρίνει τον τρόπο που κάθε παιδί μαθαίνει ξεχωριστά.

Όμως, τα παιδιά έχουν δικαίωμα σε ίσες ευκαιρίες τόσο για την μάθηση όσο και για την αυτοεκτίμηση τους. Εμπιστευτείτε τα για να μπορέσουν με τη σειρά τους κι αυτά πιστέψουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Θέλοντας να βοηθήσουμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο έργο τους για τα παιδιά μας και την κοινωνία του αύριο, το Κέντρο Κοινότητας οργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα «Κατανοώντας τα Μοντέλα Μάθησης και τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες: Πρόληψη – Ενημέρωση και Πρακτικές Συμβουλές για το παιδί και το σχολείο», με ομιλητή εξειδικευμένο λογοπαθολόγο, πανελλαδικά αναγνωρισμένου Επιστημονικού Εκπαιδευτικού Θεραπευτικού Ομίλου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκιού και ώρα 5.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος της ομιλίας προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Καλή σχολική χρονιά!!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ