back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Επάξια εκπροσώπηση με πρωτιές στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου από τον ΓΣΝ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Επάξια εκπροσώπηση με πρωτιές στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου από τον ΓΣΝ!

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Κω οι 27οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου τους οποίους διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, το Δήμο Κω και τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 αθλητές 15 νησιών του Αιγαίου και από 31 σωματεία στίβου, καθώς επίσης και άτομα ΑΜΕΑ από σωματεία και ειδικά σχολεία.

Οι καιρικές συνθήκες στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ της Κω ήταν πολύ κακές, πολύ βροχή την πρώτη μέρα και κρύο τη δεύτερη, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες για να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις. Παρόλα αυτά οι αγώνες θεωρήθηκαν επιτυχημένοι, δεδομένου του έντονου συναγωνισμού που υπήρχε μέχρι και το τελευταίο αγώνισμα πριν την τελετή λήξης.

Τη Λέρο εκπροσώπησαν για άλλη μια φορά επάξια οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου και συγκεκριμένα:

Κατσιματίδου Άννα κέρδισε την 1η θέση στη δισκοβολία γυναικών και τη 2η στη σφαιροβολία, ο Νταλλαρής Αναστάσιος την 1η θέση στο μήκος παμπαίδων Α΄ και την 5η στο ύψος Ανδρών, ο Κατραμάδος Νικόλαος την 1η στο μήκος παμπαίδων Α΄, η Ουρανία Ρεμπούλη 2η στα 1500μ. και 2η στα 3.000μ. Γυναικών, η Αρμενιάκου Αντωνία 4η στα 60μ. παγκορασίδων Β΄, ο Φαλάδος Σπύρος 5ος στα 60μ. παμπαίδων Β΄, ο Αντώνης Νομικός 8ος στο μήκος Ανδρών, ο Τσελεμέγκος Ορέστης 6ος στα 100μ. και 7ος στα 400μ. Ανδρών, η Ιωάννα Χλωρού 6η στα 800μ.Γυναικών, ο Γκιννής Αναστάσιος 6ος στη σφαιροβολία παμπαίδων Α΄ ,ο Ιωάννης Ροδάτης 10ος στο μήκος Ανδρών, ο Νεκτάριος Ανέμης 6ος στα 1000μ. παμπαίδων Α΄, ο Λιακάκης Αντώνης 8ος στη σφαιροβολία παμπαίδων Α΄, ο Μούγκρος Μιχάλης 9ος στο μήκος παμπαίδων Α΄ και ο Μούγκρος Ισίδωρος 9ος στα 800μ. και 3.000μ. Ανδρών .

Πριν την έναρξη των αγώνων οι διοργανωτές βράβευσαν την πρωταθλήτρια Ελλάδος Ουρανία Ρεμπούλη για την 1η θέση που κέρδισε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 10.000μ. Γυναικών, τον ταλαντούχο αθλητή Νταλλαρή Αναστάσιο για την 1η θέση που κέρδισε στο αγώνισμα έξαθλο του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων Α΄ 2014 και τον προπονητή του κ. Νικόλαο Ροδάτη.

Τέλος τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές τους Μιλτιάδης Παπαντωνάκης και Νικόλαος Ροδάτης, καθώς και ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μπίλλης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ