back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης από Δήμαρχο και Μητροπολίτη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης από Δήμαρχο και Μητροπολίτη

Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας Κ.Κ. Παϊσιο, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης ο Δήμαρχος Λέρου κύριος Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κύριο Γεώργιο Ζουμπούλη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Νεκτάριο Μπίλλη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κύριο Ευάγγελο Μπαλαμπάνη.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη υποδέχθηκε η υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας κυρία Βάσω Ευαγγέλου η οποία αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Λέρου ,τους ξενάγησε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης, που είχε μουσική βραδιά με δωρεάν είσοδο, με τους μουσικούς Φλούριο Ασβεστά και Μανώλη Πλατή.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Λέρου, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στην κυρία Βάσω Ευαγγέλου τονίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία Δήμου Λέρου , Κέντρου Κοινότητας και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας τη σημασία της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για μικρούς και μεγάλους.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ