back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Μιχάλης Γκούτογλου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Μιχάλης Γκούτογλου

Στα «πάτρια εδάφη» θα επιστρέψει ο Μιχάλης Γκούτογλου που θα φορέσει ξανά την φανέλα της Α.Ε Λέρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μετά τα χρόνια στα οποία βρέθηκε στο νησί μας αγωνιζόμενος στην Α.Ε Κω.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας που κατάφερε στην Κω να κατακτήσει τίτλο, με την Α.Ε Κω στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων επιστρέφει στην ΑΕΛ, την εστία της οποία υπερασπιζόταν την τελευταία χρονιά που η ομάδα αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Α.Ε Λέρου

«Η διοίκηση της Α.Ε Λέρου ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Γκούτογλου και τον καλωσορίζει ξανά στον σύλλογο μας. Είναι μεγάλη μας χαρά που ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της ΑΕΛ και έχει ζήσει έντονες στιγμές μαζί μας θα βρίσκεται και πάλι εδώ σε αυτό το ταξίδι της Α’ κατηγορίας.

Η δήλωση του Μιχάλη Γκούτογλου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Α.Ε Κω, Λάκη Πλατέλλα και τον Παναγιώτη Πηλικό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, όπως και τους συμπαίκτες μου που χάρη σε αυτούς καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στην ΑΕ Λέρου και ευχαριστώ τον προπονητή, Διαμαντή Τσάτσο και τον πρόεδρο, Μιχάλη Τσάτσο που πιστεύουν σε μένα όπως και τον Κώστα Δράκο που και με την δική του βοήθεια θα αγωνιστώ ξανά στο νησί μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

giafkasports.gr

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ