back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Η Ζωή”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Η Ζωή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Στην τελετή της κοπής παρευρέθησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικειας Στέφανος όπου και ευλόγησε,ο πρωτοπρεσβήτερος Φωκάς Νικοδημος και ο π.Παλαπουγιούκ Δαμασκηνός, η Δημοτική αρχή του τόπου μας, με την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Μιχαήλ Κολια και του αντιδημάρχου κυρίου Γρεκού Άκη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Μπίλλης Νεκτάριος και η πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη Μαριέττα.

Παρευρέθη επίσης ο διοικητής του ΚΘΛ κύριος Στασινόπουλος Βασίλειος καθώς και ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής κύριος Ταχλιαμπούρης Νικήτας. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, η προσέλευση τόσο των μελών μας όσο και των συμπολιτών μας, ήταν χαμηλότερη της προσδοκόμενης.

Ως διοικητικό συμβούλιο θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να τονίσουμε την σημαντικότητα του έργου που παράγει ο σύλλογος μας, την προσφορά του σε συμπολίτες μας και οχι μόνο,του αγαθού του αίματος, όταν και όπου αυτό μας ζητηθεί.Πρωταρχική αρχή του συλλόγου μας, εκτός της εθελοντικής προσφοράς είναι και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στον εθελοντισμό και στην προσφορά τους σε αίμα, με τις τακτικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται στο νησί μας. Το αίμα, ένα αγαθό, που στους καιρούς μας, είναι δυσεύρετο και δυστυχώς οι ποσότητες που απαιτούνται υστερούν στις ποσότητες που προσφέρουν οι εθελοντές αιμοδότες. 

Δράττοντας την ευκαιρία θα θέλαμε , να καλέσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, να έρθουν να προσφέρουν αίμα.Δεν περισσεύει κανένας, σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Να ευχαριστήσουμε όσους μας συμπαραστέκονται και μας υποστηρίζουν, να ευχαριστήσουμε ακόμα και αυτούς που μειδιούν και υποθάλπτουν το έργο μας,και να τους καλέσουμε να έρθουν και αυτοί κοντά μας,να δουν, να μιλήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε τους απορία. Να έχουμε όλοι μας μια καλή χρονιά, πιο δημιουργική και αισιόδοξη ,με την ελπίδα το μήνυμα μας να φθάσει σε όλους τους συμπολίτες μας.

Υ.Γ. Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί το κοσμηματοπωλείο Space Silver του κυρίου Ρούσσου Μιχαήλ για το κόσμημα το οποίο πρόσφερε, το αρτοζαχαροπλαστειο Ζαφείρης για τη δωρεά της πίτας και τέλος ευχαριστούμε το CAFE KINEZOS που για μια ακόμα μια φορα μας παραχώρησε την αίθουσα για την κοπή της πίτας μας!

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ