back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από το Κέντρο Κοινότητας δήμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από το Κέντρο Κοινότητας δήμου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας δήμου Λέρου σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία  από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, με συνολικά 193 γυναίκες ηλικίας 40 έως 70 ετών να εξετάζονται.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κύριο Πατούλη υπό την αιγίδα της οποίας βρίσκεται το εν λόγω πρόγραμμα, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους πολύτιμους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να προβούμε σε αυτή τη δράση. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Blue Star Ferries για τη δωρεάν παραχώρηση των εισιτηρίων, τον κύριο Ασβεστά για την κάλυψη διαμονής των ακτινολόγων στο Crithonis Paradise, την κυρία Σοφούλη και τον κύριο Σούλο για την παραχώρηση γευμάτων στα καταστήματα Για Σένα και Γλάρος αντίστοιχα, τον κύριο Κωνσταντάρα και το κατάστημα Στέκι για την παραχώρηση των usb stick που χρησιμοποιήθηκαν για την αποθήκευση των μαστογραφιών, τον κύριο Νεμποτάκη Σπίτι και Φως για την ηλεκτρολογική στήριξη, τον κύριο Ταχλιαμπούρη και το  φούρνο Mikes για την παραχώρηση μικρογευμάτων και καφέ. Λόγια δεν έχουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην υπεύθυνη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κυρία Κωστοπούλου και στις δυο ακτινολόγους κυρία Ρέτσα και Δανίκα που υπερέβαλλαν εαυτό προκειμένου να εξεταστούν όλες οι ενδιαφερόμενες.

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν στο Κέντρο Κοινότητας σε περίπου ένα μήνα, από όπου και θα παραδοθούν στις εξεταζόμενες. Ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις κυρίες.  

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ