back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τα δεδομένα της αρκετά κρίσιμης περιόδου , η πρώτη τριήμερη αιμοδοσία του έτους 2020 στο νησί μας. Συγκεκριμένα περισυλλέχθηκαν 158 μονάδες αίματος και 11 δείγματα μυελού των οστών . Ευχαριστούμε τον κόσμο όπου ήρθε ,ώστε να βοηθήσει με έναν απλό τρόπο , δίνοντας ζωή με μόνο 10 λεπτά από την καθημερινότητα τους!

Ευχαριστούμε  θερμά το προσωπικό του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου που ρίσκαρε και μετακινήθηκε σε άλλο νησί ,  την νοσηλεύτρια ΛΙΒΑΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ για την πολύτιμη βοήθεια της , τον ιατρό κο ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ για τις υπηρεσίες του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ και ιδιαίτερα στην κα ΝΤΑΛΛΑΡΗ ΠΟΠΗ , στην επιστασία του Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ . Ευχαριστούμε για τις προσφορές τους , τους κυρίους  VRETTOS MARKET (ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗΣ ΒΡΕΤΟΣ) , SUPER MARKET ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ) , SUPER MARKET ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΗΣ ( ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ), το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ (ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) , το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΟΥΡΝΑ (ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ) , το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΘΡΑΚΑ (ΜΑΝΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) , το LEROS RECREATION (ΠΙΤΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) , το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΡΕΠΑΠΗΣ (ΡΕΠΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) , τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΘΕ’Ι’ΚΟΝ (ΣΚΟΡΔΑΛΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) , το COFFEE STAND (ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) , το PANINO (ΚΑΠΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ) και το ΠΟΛΥΤΙΜΟ (ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ).

Ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στα παιδιά που στελεχώνουν την Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ. που παρόλο την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας , η πλειοψηφία των παιδιών ήταν παρών και τις τρείς μέρες και συνέβαλλαν με τον ακούραστο τρόπο τους , ώστε να διεξαχθεί η αιμοδοσία. Τα παιδιά «βγήκαν» από το σπίτι τους χωρίς να φοβηθούν , μόνο και μόνο για να βοηθήσουν στο λειτούργημα αυτό.

Η επόμενη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για τον ΙΟΥΛΙΟ! 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ