back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Λ. στο ματς με τον Διγενή

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Λ. στο ματς με τον Διγενή

Μεγάλη νίκη που της δίνει ανάσα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά πέτυχε η Α.Ε. Λέρου που επιβλήθηκε εντός έδρας του Διγενή με 3-1. Δυο τέρματα για τους νικητές πέτυχε ο Καράγκιολης και ένα ο Μαριάς (αυτ).. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Πατσιαούρα.

Το ματς

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Α.Ε. Λέρου να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μανώλαγκα. Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες, μην μπορώντας να βρουν διόδους για το αντίπαλο τέρμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 53ο λεπτό να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Καράγκιολη από τα αριστερά να καταλήγει στα δίχτυα του πορτιέρο του Διγενή. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεσα απάντηση και έφεραν το παιχνίδι και πάλι στα ίσια στο 63′ όταν ο Τριπολίτης με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα, και ο Πατσιαούρας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα, η Α.Ε. Λέρου πήρε εκ νέου προβόδισμα, με τον Καράγκιολη με ακριβώς ίδιο τρόπο με την φάση του γκολ να νικάει για δεύτερη φορά τον Μανώλαγκα. ενώ στην συνέχεια το μακρινό σουτ του Τσάτσου κόντραρε πάνω στον Μαριά και κατέληξε στο πλεκτό με αποτέλεσμα να γίνεται 3-1 το οποίο ουσιαστικά «σφράγισε» την πρώτη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας τους συνάμα μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν το φινάλε οι κυανόελευκοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ αλλά ο Τριπολίτης αστόχησε απ’ την άσπρη βούλα.

Διαιτητής: Κακουλίδης

Βοηθοί: Αλέκος, Βουλγαράκης.

MVP

O Ηλίας Καράγκιολης με τα δυο τέρματα που πέτυχε αναμφίβολα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να κατακτήσει τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Α.Ε. Λέρου(Διαμαντής Τσάτσος): Γκούτογλου, Ηλίας, Φουντουκάκης, Καρπαθιός, Σκεμπές (67′ Κόλιας), Τσάτσος, Κώστογλου (78′ Μεραμπελιώτης), Μπάκας, Φουντής (85′ Καστής), Χατζησταμούλος (83 Μπασιλάρης), Καράγκιολης.

Διγενής Κοσκινού (Γιάννης Καμίτσης): Μανώλαγκας, Γιουλβανίδης, Σιέχ (70′ Κιουπάκης), Μάνο, Μαριάς, Γιαννίκος, Χατζηνικόλας (55′ Νταϊλάνι), Σιαμαντούρας, Πατσιαούρας, Τριπολίτης, Πάνο.

Πηγή: giafkasports.gr σε συνεργασία με xxsports.org

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ