back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Μήνυμα Δημήτρη Μουντάκη για τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων Κ.Θ.Γ.ΝΚ.Υ. ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Μήνυμα Δημήτρη Μουντάκη για τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων Κ.Θ.Γ.ΝΚ.Υ. ΛΕΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.Θ.Γ.ΝΚ.Υ. ΛΕΡΟΥ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ώρες διεξαγωγής ,από 08.00 έως 17.00

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Ύστερα από τριάντα ένα χρόνια υπηρεσίας στον χώρο του Κ.Θ.Γ.Γ.Ν.Κ.Υ. Λέρου, έχοντας αποκτήσει εμπειρίες κα γνώσεις  σε ότι αφορά την υπόσταση και την  λειτουργία του, σας γνωστοποιώ ότι θα είμαι υποψήφιος για την θέση του εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ.

Πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις  και τοποθετήσεις ο ρόλος του εκπροσώπου εργαζομένων  είναι να συμμετέχει στην διοίκηση  του φορέα που εργάζεται ,να ελέγχει την τήρηση όλων των κανονισμών έτσι ώστε να ασκείται σωστή και χρηστή διοίκηση και να προασπίζει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων  και των ασθενών .

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων δεν έχει κανένα συνδικαλιστικό ρόλο  και δεν εκπροσωπεί κάποιο συνδικαλιστικό όργανο .Έχει όμως υποχρέωση να ενημερώνει και να ενημερώνεται από τα συνδικαλιστικά όργανα για να μπορεί να προωθεί θέματα που αφορούν τους εργαζόμενου και τους ασθενείς .

Η χρονική περίοδος που διανύομε είναι δύσκολη για όλους μας ,πόσο μάλλον για  μια υγειονομική μονάδα που λειτουργεί  πάνω στην συνοριακή γραμμή .

Είναι συμφέρον για όλους μας λοιπόν, η καθημερινή προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών καθώς και η βελτίωση όσο το δυνατόν των συνθηκών εργασίας.

Η στήριξή σας θα είναι ώθηση στην προσπάθεια αυτή.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μουντάκης 

Στις εκλογές συμμετέχουν και οι συμβασιούχοι  επικουρικοί υπάλληλοι.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ