back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ο Μωραΐτης μιλάει για τον Πανιώνιο!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ο Μωραΐτης μιλάει για τον Πανιώνιο!

Ο Γιάννης Μωραΐτης επιστρέφει στη Λέρο και μίλησε στο 12sports για τους στόχους της νέας χρονιάς, τις υποδομές του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο!

Για τρίτη χρονιά, ο νεαρός τεχνικός θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων του συλλόγου, ο οποίος φέτος θα πάρει μέρος στα πρωταθλήματα παίδων και μίνι.

Ο Γιάννης Μωραΐτης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ισίδωρο Καρπαθάκη θα προπονούν και φέτος τα 110 παιδιά του συλλόγου ηλικίας από 5 έως 18 ετών, που έχουν εγγραφεί στο σωματείο. Ο Πανιώνιος την περσινή σεζόν έκανε εξαιρετική πορεία, συμμετέχοντας στα φάιναλ-φορ των εφήβων (το διοργάνωσε ο ίδιος) και των παμπαίδων (στην Κάλυμνο), δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος Αντώνης Καπνουδάκης και οι συνεργάτες του (επέστρεψε στη διοίκηση και ο Γιώργος Κανθαρίδης), έχουν προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο του παιδικού τμήματος να είναι η πρόκριση στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Μωραΐτης μίλησε για τη νέα χρονιά:

«Η έναρξη της φετινής χρονιάς ορίστηκε στις 14 Σεπτεμβρίου για τις ακαδημίες και την 1η Σεπτεμβρίου για τα τμήματα, παιδικό και μίνι. Ο αριθμός εγγράφων είναι σταθερά πάνω από 100 και αναμένουμε την προσέλευση και άλλον αθλητών αφού οριστικοποιήσουν τα προγράμματα τους με βάση τα φροντιστήρια. Ευχάριστη νότα αποτελεί η αύξηση και μεγάλη ζήτηση στο τμήμα των αρχαρίων (babini) και η παραμονή σχεδόν όλων των αθλητών από την περσινή χρόνια. Φέτος, στόχος μας είναι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να αποκτήσουν όσο περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε περισσότερα τουρνουά στο νησί μας, τη Λέρο, προσκαλώντας ομάδες από τα Δωδεκάνησα και την Αθήνα. Επίσης, προσδοκούμε να λάβουμε μέρος σε τουρνουά εκτός Λέρου. Ήδη είμαστε σε επικοινωνία με ομάδες για πραγματοποιήσουμε το παραπάνω πλάνο και σύντομα θα επισημοποιηθεί το calendary με τις ετήσιες δραστηριότητες όλων των τμημάτων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών- αθλητριών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν έμπρακτα και φέτος στον Πανιώνιο και το Προπονητικό επιτελείο. Να αναφέρουμε τρεις αθλητές, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ και ΜΑΧΑΙΡΑΣ που δούλεψαν απερίσπαστα στα φυτώρια της ομάδας και κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στους αθλητές – αθλήτριες των ομάδων μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Να ακολουθήσουν το παράδειγμα των προαναφερθέντων αθλητών θέτοντας υψηλούς στόχους με επιμονή και αυταπάρνηση προσπερνώντας ιδιαίτερες συνθήκες και τοπογραφικές δυσκολίες”.

Πηγή: 12sports 

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ