back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου

Ολοκληρώθηκε χτες με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο νησί μας. Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου, εξετάστηκαν 151 γυναίκες, που πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά τόσο την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που αποδέχτηκε το αίτημα του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, όσο και την εταιρεία καλλυντικών AVON για την πολύτιμη προσφορά της στην αγορά της κινητής μονάδας. 

Επιπλέον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τις τεχνικούς Χαρά Ρέτσα και Δώρα Κακκάβα που πραγματοποίησαν τις εξετάσεις και τον γιατρό Ευάγγελο Φιλόπουλο για την γνωμάτευση των εξετάσεων.

Ένα ακόμη μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στην κυρία Ελένη Τερεζάκη Διευθύντρια περιοχής της AVON και στην κυρία Γιώτα Καλογιάννη leader της AVON στη Λέρο, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στην εκπλήρωση αυτού του μεγάλου ονείρου για εμάς.

Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τη δωρεάν μετακίνηση της μονάδας και των μελών της, αλλά και γενικότερα για την αμέριστη συμπαράσταση της σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλες τις κυρίες και δεσμευόμαστε για συνέχιση της προληπτικής ιατρικής μέσα από δημοτικές πρωτοβουλίες.

Μονάδας Μαστογράφου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ