back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Παρουσία της Δημοτικής Αρχής έκλεισε η αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος LADDER του Leros Tennis Club

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Παρουσία της Δημοτικής Αρχής έκλεισε η αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος LADDER του Leros Tennis Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΕΡΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ LADDER ΤΟΥ LEROS TENNIS CLUB

Την Κυριακή 30.5.2021 στο γήπεδο Tennis των Τεμενίων, διεξήχθη ο τελικός στο τοπικό πρωτάθλημα LADDER του Leros Tennis Club, παρουσία της Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Κανάρη Μαριέττας, του Αντιδημάρχου κ. Γρεκού Άκη καθώς και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλη Νεκτάριου.

Η συμμετοχή αθλητών στο πρωτάθλημα ήταν μεγάλη με ιδιαίτερα αξιόλογο συναγωνισμό.

Νικήτρια στο συναρπαστικό τελικό των γυναικών στέφθηκε η Μαρία Ταχλιαμπούρη με νίκη 2-1 ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα αντρών, νικητής ήταν ο Μιχάλης Τσαγκαράκης με νίκη 2-0.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Λέρου, αφού συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για την όλη διοργάνωση, απένειμαν τα καθιερωμένα βραβεία, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ είναι και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων των Αθλητικών Σωματείων του νησιού, κάνοντας μνεία στα νέα έργα τοποθέτησης ελαστικών/συνθετικών ταπήτων στα γήπεδα Τέννις στο ΠΙΚΠΑ και στα Τεμένια, όσο και στο νέο συνθετικό χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Λακκί.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ