back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Πρόσκληση φορέων – συλλόγων και σχολείων σε σύσκεψη για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Πρόσκληση φορέων - συλλόγων και σχολείων σε σύσκεψη για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λέρου, σε συνεργασία με το Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.ΑΠ. Λέρου και το Κέντρο Κοινότητας, πρόκειται να διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Κυριακή 08  Δεκεμβρίου 2019 (ημέρα έναρξης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου), έως την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Με αφορμή τα ανωτέρω, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας σας καλεί να συμμετάσχετε στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, ώστε να συζητήσουμε σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις, τις συμμετοχές φορέων/συλλόγων και τον εθελοντισμό. 

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θα λειτουργήσει στο Λακκί το Χριστουγεννιάτικο χωριό όπου θα διατεθούν σε συλλόγους σχολείων πέντε (5) κιόσκια στα οποία θα αναπτυχθούν δράσεις σχετικές με το αντικείμενο του θέματος. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στην σύσκεψη, παρακαλούμε  να απευθυνθείτε στο γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2247360200, κα Σπύρου Σοφία.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ