back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Πρόσκληση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε παρουσίαση-συζήτηση με θέμα: “Τα κριτήρια επιλογής πιστοποιητικών Αγγλικής γλωσσομάθειας”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Πρόσκληση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε παρουσίαση-συζήτηση με θέμα: "Τα κριτήρια επιλογής πιστοποιητικών Αγγλικής γλωσσομάθειας"

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει ανοιχτή παρουσίαση-συζήτηση στη Λέρο με θέμα “Τα Κριτήρια επιλογής πιστοποιητικών Αγγλικής γλωσσομάθειας”, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στις 7 μμ., στην αίθουσα συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε γονείς, μαθητές-υποψηφίους, αλλά και ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας, και εκπαιδευτικούς. Θα παρουσιαστούν τα κριτήρια που μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας το οποίο θα εξασφαλίσει το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον των μαθητών-κατόχων. 

Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης:

Τηλέφωνο: 2103680000 (Αθήνα)

E-mail: exams@hau.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ