back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σε αθλητικό σύλλογο της Ρόδου μεταγράφηκε η Ουρανία Ρεμπούλη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σε αθλητικό σύλλογο της Ρόδου μεταγράφηκε η Ουρανία Ρεμπούλη

Στον αθλητικό σύλλογο της Ρόδου “ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009” μεταγράφηκε μετά από επιθυμία της η Ουρανία Ρεμπούλη.

Για το θέμα, το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου ενημερώνει τους φιλάθλους της Λέρου ότι η αθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη μετά από επιθυμία της μεταγράφηκε και θα ανήκει από 01/01/2017 στο δυναμικό του συλλόγου της Ρόδου “ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009”.

Το Δ.Σ., τα μέλη, οι προπονητές και αθλητές του Γ.Σ.Ν. ΛΕΡΟΥ συγχαίρουν την Ουρανία για τις αθλητικές της επιδόσεις και επιτυχίες, για την μέχρι σήμερα αθλητική της διαδρομή, καθώς επίσης και για όσα πρόσφερε για την ανάδειξη της αξίας του αθλητισμού και ειδικότερα του στίβου, ενώ παράλληλα συνεισέφερε στην προβολή της Λέρου.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Λέρου, για την οικονομική, υλική και ηθική στήριξη που της παρείχε διαχρονικά, τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ, τους χορηγούς της αθλήτριας, αλλά και όσους φορείς και απλούς πολίτες ενίσχυσαν την προσπάθεια της προκειμένου να πετύχει τους αθλητικούς και προσωπικούς της στόχους.

Τέλος ευχόμαστε στην ίδια συνέχεια στις επιτυχίες, καλή αθλητική και επαγγελματική σταδιοδρομία και ο νέος της σύλλογος να αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών της. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤ. ΜΠΙΛΛΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΗΛΙΑ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ