back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Στηρίζουμε την ΑΕΛ με την αγορά κάρτας διαρκείας 2019-2020

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Στηρίζουμε την ΑΕΛ με την αγορά κάρτας διαρκείας 2019-2020

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 της Αθλητικής Ένωσης Λέρου είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας στη ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή των 50 ευρώ. 

Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές της ομάδας είναι πολύ σημαντική διότι με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ομάδα ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α’ Κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ την Τρίτη (23.7.2019) το απόγευμα η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

Οι πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων, έχουν διάθεση και δίψα στην επιστροφή τους στα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου και επειδή λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιοι παίκτες θα χάσουν κάποια κομμάτια της προετοιμασίας ο Διαμαντής Τσάτσος αποφάσισε η ομάδα να ξεκινήσει νωρίτερα για να μπορεί να έχει χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Η ΑΕΛ σύντομα πρόκειται να ανακοινώσει και την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που ήδη προπονείται με την ομάδα, ενώ θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με τον Α.Ο Πυλίου, έναν εντός έδρας και έναν στην Κω. 

Τέλος από 30 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου ξεκινάει το Maladenis camp 2, τέσσερις μέρες γεμάτες προπονήσεις για τα παιδιά που θα επιλέξουν να προπονηθούν με τον Χρήστο Μαλαδένη, έναν άνθρωπο με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ