back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Στο νοσοκομείο Λέρου ο Βασίλης Κικίλιας: «Θέλουμε το νησί να έχει ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Στο νοσοκομείο Λέρου ο Βασίλης Κικίλιας: «Θέλουμε το νησί να έχει ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι»

Ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Λέρου, όπου συνομίλησε τη Διοίκησή, με φορείς του νησιού, με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και πολίτες.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Λέρου, ο Υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «O Γιάννης Ρίτσος έχει γράψει για τη Λέρο «πολύ αγαπιέται αυτός ο τόπος, με υπομονή και υπερηφάνεια».

Είναι πολύ σημαντική η νησιωτικότητά μας. Ήρθα σήμερα στο ακριτικό αυτό νησί για να δω το Νοσοκομείο του, να μιλήσω με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τη Διοίκηση, το Δήμαρχο, την εκπρόσωπο της Περιφέρειας.

Θα στηρίξουμε τη Λέρο με όλες μας τις δυνάμεις, όπως το κάναμε εν μέσω κορωνοϊού και κρίσης. Θέλουμε το νησί να έχει ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι. Έχουμε στείλει εδώ ήδη 22 υγειονομικούς και θα ενισχύσουμε περαιτέρω το Νοσοκομείο. Θεωρούμε ότι η ακριτική Ελλάδα αξίζει την προσοχή, την αγάπη και τη στήριξή μας και αυτό κάνουμε».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ