back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Η Ζωή”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Η Ζωή"

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.30, ο Δήμαρχος Λέρου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Ακογλάνη Πέτρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου “Η Ζωή”. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Λέρου κ. Καστής Δημήτριος, και κ. Γρεκός Κυριάκος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή για τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις του, ζητώντας από τον κ. Δήμαρχο την εξεύρεση λύσης αναφορικά με το γραφείο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου θα στεγάζεται ο Σύλλογος.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λέρου, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη για την εκλογή τους, εξήρε τη σπουδαία κοινωνική προσφορά ζωής και το ουσιαστικό έργο του Συλλόγου. O κ. Κόλιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Δημοτική Αρχή είναι και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες των Εθελοντών Αιμοδοτών και ότι όλοι οι δημότες θα πρέπει να προάγουμε και να στηρίζουμε τις συγκεκριμένες κοινωνικές αξίες και τις δράσεις μέγιστης σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας, έχοντας πάντοτε υπόψη τη σπουδαιότητα και την υπέρτατη αξία του αίματος και της δωρεάς μυελού των οστών για τη ζωή όλων μας.  

Τέλος, ο κ. Κόλιας πρότεινε τη συστέγαση των Εθελοντών Αιμοδοτών σε γραφείο που έχει παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο, έως ότου να αναζητηθεί ο κατάλληλος μόνιμος δημοτικός κτιριακός χώρος, ο οποίος και θα παραχωρηθεί στον εν λόγω σύλλογο. 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ