back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο υπό τον Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο υπό τον Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η συνάντηση του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Παρόντες ήταν επίσης ο Έπαρχος κ. Θεμέλαρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπίλλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Μεραμπελιώτης και οι δημοτικού σύμβουλοι κ.κ. Φωτεινός, Μπαλαμπάνης, Ζουμπούλης και κα Κοκκίνη.

Κύριο θέμα συζήτησης τους ήταν η πορεία των έργων που απασχολούν το νησί μας, αλλά και η απένταξη από το ΕΣΠΑ της πρότασης για δημιουργία ολοήμερου Νηπιαγωγείου στο Λακκί και της επέκτασης των σχολικών αιθουσών του Μπελλένειου Γυμνασίου.

Ως προς τα δυο αυτά έργα ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε πως ήδη εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, ενώ περιμένει την ολοκλήρωση της μελέτης για το τουριστικό καταφύγιο των Αλίντων προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο.

Για την αποπεράτωση του φράγματος, ο κ. Χατζημάρκος τόνισε πως αναμένεται η προκήρυξη αντίστοιχου προγράμματος από το Υπουργείο Γεωργίας, ενώ δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του τοιχίου στον κεντρικό άξονα του Βρομολίθου και τη συνέχιση του εργασιών για συντήρηση των σχολικών μονάδων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ