back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Υποψίες εμπρησμού για την πυρκαγιά στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Υποψίες εμπρησμού για την πυρκαγιά στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης

Από το γραφείο Δημάρχου ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) ξέσπασε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ταυτόχρονα σε εφτά διαφορετικά σημεία, ένδειξη ότι πιθανώς πρόκειται για εμπρησμό.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασε προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν υπάλληλοι του Δήμου, εθελοντές – πολίτες υπό την εποπτεία του Δημάρχου καθώς και περίπολος δασοπροστασίας του 588 ΤΕ παρουσία του Διοικητή.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, τους πολίτες – εθελοντές που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, τον Διοικητή και τους άντρες της περιπόλου του 588 ΤΕ., την Διοικήτρια του Α.Τ. Λέρου καθώς επίσης και τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες βυτιοφόρων που μετέφεραν νερό στο σημείο της πυρκαγιάς.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Λέρου με τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν έως τις βραδινές ώρες στο σημείο της πυρκαγιάς.

Τέλος, οτιδήποτε άλλο έχει δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ για το θέμα πέραν των ανωτέρω, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ