back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μείζων Μειοψηφία Δήμου Λέρου: η παραπαίουσα δημοτική Αρχή ψάχνει στους υπαλλήλους του Δήμου δικαιολογίες για την ανεπάρκεια της

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜείζων Μειοψηφία Δήμου Λέρου: η παραπαίουσα δημοτική Αρχή ψάχνει στους υπαλλήλους του Δήμου δικαιολογίες για την ανεπάρκεια της

Η μείζων μειοψηφία του Δήμου Λέρου εξέδωσε δελτίο τύπου εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις κατηγορίες προς τους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέρου. Αναλυτικότερα το Δελτίο τύπου:

“Με θλίψη και οργή ακούσαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12 Μαρτίου να κατηγορούνται άδικα και χωρίς διάλογο ή δυνατότητα απάντησης οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέρου. Είναι άδικο να καταλογίζονται ευθύνες σε τρίτα πρόσωπα που βρίσκονται έξω από τις πολιτικές σκοπιμότητες της κάθε Δημοτικής Αρχής. 

Κατά τα προηγούμενα χρόνια με τους επιστήμονες αυτούς, με τα στελέχη των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέρου λειτούργησε ένας Δήμος πρότυπο για πολλούς άλλους Δήμους, παρόλες τις ελλείψεις σε προσωπικό, που ήταν από τους πρώτους που πιστοποιήθηκε στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Με όλο το δυναμικό αυτό σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ένα πρόγραμμα μεγάλων έργων και ενεργειών που άλλαξε εκ βάθρων τον τόπο μας και έβαλε όλη τη Λέρο σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου. 

Δυστυχώς η παραπαίουσα νέα δημοτική Αρχή ψάχνει στους ίδιους υπαλλήλους του Δήμου δικαιολογίες για την ανεπάρκεια της να διαχειριστεί και να συντηρήσει τουλάχιστον αυτά που παρέλαβε. 

Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε ανεπιφύλακτα το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας και καλούμε τον Δήμαρχο και τους Συνεργάτες του, επιτέλους την ύστατη ώρα, να εμπιστευθεί και να συνεργαστεί αρμονικά με το ανθρώπινο δυναμικό μας, για το καλό του νησιού μας στις τόσο δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ