back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μετά από τρεις μήνες ορίστηκε τελικά το νέο Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜετά από τρεις μήνες ορίστηκε τελικά το νέο Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου!

Μετά από αναμονή τριών μηνών ορίστηκε στις 19 Μαρτίου 2012 με σχετικό ΦΕΚ (124) του Υπουργείου Υγείας, το νέο Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου! Η θητεία του προηγούμενου Δ.Σ. είχε λήξει στις 5 Δεκεμβρίου 2011, με αποτέλεσμα την υπολειτουργία των υπηρεσιών του ΚΘΛ, δημιουργώντας έτσι σοβαρά προβλήματα στη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με την εν γένει λειτουργία του ΚΘΛ, τις προμήθειες, τις εγκρίσεις δαπανών κ.α.

Αισθητή είναι η απουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ και Αντιδημάρχου Λέρου κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη. Ακολουθούν το ΦΕΚ καθώς και τα ονόματα του νέου Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου: 

Με την υπ’ αριθμ. ΔΥ1δ/Γ.Π. 12734/13−3−2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις:

α. Του ν. 3868/2010 «Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», (ΦΕΚ 129/Α/3−8−2010), άρθρο 8, παρ. 1.
β. Την υπ’ αριθμ. Υ4α/οικ.84627/2011 απόφαση «Διασύνδεση Νοσοκομείων και καθορισμός του τρόπου διασύνδεσης τους και λειτουργίας τους» (ΦΕΚ 1681/Β/ 28−7−2011).

Ορίζονται μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κρατικού θεραπευτηρίου − Κέντρου Υγείας Λέρου, τα κατωτέρω πρόσωπα:

α. Σούλος Εμμανουήλ του Γεωργίου, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομίας και Εμπορίου, Διοικητής του Κρατικού θεραπευτηρίου − Κ.Υ. Λέρου, ως Πρόεδρος.
β. Θεοτοκάτου Βασιλική του Παναγή, Οδοντίατρος, με αναπληρώτρια της την Ηλία Αγγερώ του Εμμανουήλ, Συνταξιούχο.
γ. Διαμαντάρας Δημήτριος του Ελευθερίου, υπάλληλο Δ.Ε.Η, με αναπληρωτή του τον Μπίλη Αντώνιο του Νικολάου, Δημόσιο Υπάλληλο.
δ. Βάσσος Ιωάννης του Στεφάνου, Τραπεζικός υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον Ρεπανθή Ιωάννη του Κωνσταντίνου, Δικηγόρο.
ε. Αντιάρτης Ιωάννης του Νικολάου, Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ως Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διοικητής του Κρατικού Θεραπευτηρίου−Κ.Υ. Λέρου, με αναπληρώτριά του τη Νικολαϊδου Αικατερίνη του Αντωνίου, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.
στ. Μονοκάνδηλος Νικόλαος του Ιωάννη, εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών (ως μοναδικός υποψήφιος, χωρίς αναπληρωτή), που υπηρετεί στο Κρατικό Θεραπευτήριο−Κ.Υ. Λέρου.
ζ. Γκουτίδης Χρήστος του Παναγιώτη, εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ., με αναπληρωτή του τον Μαρούλη Μιχαήλ, του Γεωργίου, που υπηρετούν στο Κρατικό Θεραπευτήριο−Κ.Υ. Λέρου.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αντιάρτης Ιωάννης.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζόμενων είναι διετής. Η απόφαση καθορισμού αποζημίωσης του Αντιπροέδρου, των μελών καθώς και του γραμματέα του εν λόγω Συμβουλίου είναι η υπ’ αριθμ. 2/59848/0022/ 7−11−2005 (ΦΕΚ 1576/Β΄/15−11−2005), όπως ισχύει μετά την έκδοση του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40/Α΄/15−3−2010).

Η εν λόγω αποζημίωση καταβάλλεται από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, στον οποίο είναι εγγεγραμμένες οι αναγκαίες πιστώσεις.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ