back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η σημερινή μέρα αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής συλλογικής μας μνήμης.


Η αστείρευτη θέληση του λαού μας για ελευθερία, η αυτοθυσία και ο πατριωτισμός που έδειξαν οι Ήρωες του 1940 αποτελεί για εμάς πολύτιμη κληρονομιά και ιστορική παρακαταθήκη. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι Έλληνες με αγωνιστικότητα, σύμπνοια και αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε πρόκληση!

Το ηχηρό ”ΟΧΙ” του Ιωάννη Μεταξά, παραμένει αναλλοίωτα επίκαιρο! Γιορτάζουμε φέτος χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις εξαιτίας της πανδημικής λαίλαπας του Covid-19, όμως αυτό δεν μπορεί να περιορίσει, το βαθύ νόημα που συμβολίζει η ιστορική αυτή σελίδα της χώρας μας που δεν είναι άλλο απο την πάλη του δίκαιου με το άδικο, την πάλη για την αρετή και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Η Πανεθνική Άρνηση του 1940, ας γίνει οδηγός και ασπίδα μας έναντι σε κάθε εξωτερική απειλή και κάθε αξίωση για την υποταγή της πατρίδας μας, των εθνικών μας συμφερόντων και της εδαφικής μας ακεραιότητας!

Τιμή, δόξα και ευγνωμοσύνη στο Αθάνατο έπος του 1940, έχοντας στο μυαλό ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!

Χρόνια πολλά Ελληνίδες! Χρόνια πολλά Έλληνες!

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ