back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λέρου

Χθες το πρωί ο δήμαρχος Λέρου σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιόφωνο, ανακοίνωσε τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των νέων Αντιδημάρχων. Ως ήταν αναμενόμενο, οι νέοι Αντιδήμαρχοι Λέρου είναι ο κ. Βαγγέλης Ασβεστάς και ο κ. Μανώλης Κουμπάρος. Ο πρώτος θα είναι υπεύθυνος επί των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ ο δεύτερος υπεύθυνος για τις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο πολιτικός προϊστάμενος του πολεοδομικού γραφείου Λέρου, και ο επιστημονικός υπεύθυνος για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος θα είναι ο κ. Μάρκος Ξηρουχάκης.

Επίσης την Κυριακή κατά τη διάρκεια των δημαιρεσιών επιβεβαιώσαμε τις πληροφορίες που είχαμε συλλέξει σχετικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους δημοτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος.

Στο γνωστό γιατρό κ. Παπαγεωργίου θα ανατεθεί η προεδρία της ΔΕΠΟΑΠ, στον κ. Κουτούζο Γεώργιο η προεδρία του ΔΟΝΑ, ο κ. Κοντραφούρης Μιχάλης θα είναι στο τιμόνι της ΔΕΥΑΛ ο κ. Χαρινός Θεοχάρης στην προεδρία της ΔΕΡΤ, και στον κ. Μαραβέλια Μανώλη θα ανατεθεί η προεδρία των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Πρόεδρος του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου θα είναι και πάλι η κα Τζανουδάκη η οποία ανέδειξε κατά την προηγούμενη θητεία τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ