back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Δήμαρχος Λέρου απαντάει -εμμέσως πλην σαφώς- στις προτάσεις του Λιμενάρχη!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Δήμαρχος Λέρου απαντάει -εμμέσως πλην σαφώς- στις προτάσεις του Λιμενάρχη!

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Δήμαρχος Λέρου δίνει απάντηση στις προτάσεις που έκανε με έγγραφό του ο Λιμενάρχης, σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κόλιας αναφέρει στο δελτίο Τύπου τα εξής:

“Σε απάντηση διαφόρων δελτίων τύπου και δηλώσεων που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, σας ενημερώνουμε ότι συμφωνούμε με κάθε πρόταση ανάπτυξης του νησιού μας, την οποίες όμως κρίνουμε απαραίτητη να υλοποιηθεί σε καιρούς που ο Δήμος μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ή να την πραγματοποιήσει μέσω κάποιου χρηματοδοτούμενου προγράμματος. 

Πρωταρχικός στόχος του δήμου μας αυτή τη στιγμή είναι η εξασφάλιση της μισθοδοσίας του προσωπικού, η στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων και η υλοποίηση μικρών, αναγκαίων έργων.

Όσο αφορά την ολοκλήρωση της πύλης εισόδου εξόδου, την οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέδειξε κι έκρινε αναγκαία να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό, από την πρώτη στιγμή είμαστε ξεκάθαροι στο να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε λιμάνι, αφού πρώτα έχουν διευθετηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προς το παρόν καθιστούν αδύνατη την ολοκλήρωση της”.

Ο Δήμαρχος Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ