back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-21: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-21: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ λόγω τεχνικών προβλημάτων που είχε δοθεί για την υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13 Αυγούστου και οι ενστάσεις θα πραγματοποιούνται από τις 14 Αυγούστου έως 18 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ημέρες υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., παρατείνονται:

1. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις 7/8/2020
2. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: στις 13/8/2020
3. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

————————————————————————————-

Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους δικαιούχους voucher για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα, προκειμένου έως τότε να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να καταθέσουν τις τυχόν ενστάσεις τους για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία, ο αριθμός των φετινών αιτήσεων κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ συμμετέχουν:

  • Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία
  • Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία,
  • Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

infokids.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ