back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανδωδεκανησιακοί αγώνες “Λέρια 2011”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠανδωδεκανησιακοί αγώνες "Λέρια 2011"

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ σε συνεργασία με τον Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. του Δήμου Λέρου, τον Γυμναστικό Σύλλογο Νέων Λέρου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Ξηροκάμπου τον 3ο αγώνα της Β΄ φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ για τα σωματεία της Δωδ/σου, με την επωνυμία «ΛΕΡΕΙΑ 2011».

Περισσότεροι από 180 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, συνοδοί, και κριτές έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία τους στο νησί μας.

Οι αθλητές από την πλευρά τους φρόντισαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία με την αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν το απόγευμα του Σαββάτου στους παρευρισκόμενους στο στάδιο Ξηροκάμπου. Οι συμπατριώτες μας έλαμψαν ακόμα μια φορά δια της απουσίας τους!

Ποιο άραγε θα ήταν το κίνητρο τους για να παραστούν, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και να τα συγχαρούν που βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους; Απλό αλλά ουσιώδες ερώτημα! Πάρα ταύτα εκατό αθλητές από δέκα σωματεία της Δωδ/σου κατέθεσαν στην κυριολεξία κάθε σωματικό και ψυχικό τους απόθεμα, στέλνοντας μήνυμα στην κρατική εξουσία ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερήσει στη νέα γενιά τη χαρά του αθλητισμού. Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος του νησιού μας κ. Μιχ. Κόλιας ο οποίος καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

 

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κος Σπύρος Καραγιάννης αναφέρθηκε στην άψογη φιλοξενία και τη χαρά που αισθάνονται οι αποστολές κάθε φορά που έρχονται στη Λέρο. Παρόντες ήταν επίσης ο Τεχνικός Σύμβουλος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Μιχ. Παυλούς, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κος Γ. Μιχαλάκης ο οποίος παρουσίασε στους αθλητές την πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10.000μ. Ουρανία Ρεμπούλη και τους ζήτησε να προσπαθήσουν να πετύχουν όσα και εκείνη, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γιαννουκά – Κουμπάρου Φ., ο Αντιδήμαρχος Γ. Κωνσταντινίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοντραφούρης Μιχ, Σκυλάς Γ., Μαυρουδής Α., Μαραβέλιας Εμμ. και Γ. Βογιατζής.

 

Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητές του Γ.Σ.Ν.ΛΕΡΟΥ αν και ΄΄πρωτάρηδες΄΄ στο σύνολο τους πήγαν πολύ καλά και κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την απονομή των μεταλλίων. Αναλυτικά : ο ΝΤΑΛΛΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤ. 1ος στα 60μ. με εμπόδια, ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤ. 1ος στο μήκος, ΡΟΔΑΤΗΣ ΓΙΑΝ. 1ος στα 150μ., ΧΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2η στα 1000μ., ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΕΥΣΤ. 3ος στη σφαίρα, ΔΡΑΚΟΣ ΜΙΧ. 3ος στο μήκος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 3η στα 60μ. με εμπόδια, ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ ΜΙΧ. 6ος στο μπαλάκι, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΤΥΧ. 6η και ΓΙΑΓΚΑ ΑΝΑΣΤ. 7η στα 150μ. ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚ. 9ος στα 150μ., ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡ. 7ος στο μήκος, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 6η, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 10η και ΒΑΡΝΑ ΑΓΓ. 11η στο μήκος.

 

Τέλος στη σκυτ/μια 4χ50μ. της κατηγορίας παμπαίδων οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου κέρδισαν την 1η θέση και ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, με τους αθλητές Νομικό Αντ., Δράκος Μιχ., Νταλαρή Αναστ. και Ροδάτης Γ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές τους Μιλτ. Παπαντωνάκη και Νικ. Ροδάτη.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ