back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Πανιώνιος Λέρου βράβευσε τον Γιώργο Παυλή

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Πανιώνιος Λέρου βράβευσε τον Γιώργο Παυλή
  • Σε θερμή ατμόσφαιρα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μερικιάς, η διοίκηση του Πανιωνίου Λέρου βράβευσε τον Γιώργο Παυλή για την προσφορά του στο σύλλογο.
  • Με επιταγή 3000 ευρώ ο πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία ενίσχυσε και φέτος το σύλλογο και ζήτησε από τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Σε μια λιτή αλλά πολύ θερμή εκδήλωση παρουσία αθλητών, μελών και φίλων της ομάδας οι αθλητές και τα μέλη του ΔΣ του Πανιωνίου Λέρου τίμησαν τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κ. Γιώργο Παυλή, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη τους για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα.

Τον κ. Παυλή συνόδευε η σύζυγός του Αρχοντούλα και τα παιδιά του Γιώργος και Κυριακούλα.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιώργος Κανθαρίδης, απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα στον κ. Παυλή δήλωσε: «Όλοι σας θεωρούμε μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου Λέρου. Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε για τα παιδιά μας, για το νησί μας και την κοινωνίας μας. Η βοήθεια σας μας είναι πολύτιμη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, σε καιρούς πολύ δύσκολους. Πέρυσι η ομάδα έφθασε αήττητη στον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων στον οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες από τον Κολοσσό Ρόδου. Αν δεν μας είχατε βοηθήσει πέρσι όπως και φέτος μάλλον δεν θα είχαμε κατορθώσει κάτι τέτοιο. Η γενναιοδωρία και η αγάπη σας για τη Λέρο και τα παιδιά μας είναι «φάρος» στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και αποτελείτε πηγή έμπνευσης για το σύλλογο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανη τη Λέρο και τους Λεριούς. Κύριε Παυλή, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείχνετε στην ομάδα μας»

Ο Πανιώνιος Λέρου βράβευσε τον Γιώργο Παυλή

Αμέσως μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας οι αθλητές του συλλόγου πρόσφεραν στον κ. Παυλή φανέλα της ομάδας με το όνομα του. Ο κ. Παυλής παρέλαβε το δώρο των αθλητών και εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγάλή τιμή που κάνατε σήμερα σε μένα και την οικογένειά μου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η επένδυση στη νεολαία είναι υποχρέωση όλων μας. εσείς είστε το άυριο αυτού του νησιού είστε το μέλλον αυτής της πατρίδας και είναι χρέος όλων μας να σας στηρίζουμε. Με τα κατορθώματα σας μας κάνετε περήφανους και διαφημίζεται τη Λέρο μας παντού. Παρακολουθώ διαρκώς την πορεία της ομάδας μας και πιστεύω ότι ο Πανιώνιος Λέρου δεν είναι απλά μια ομάδα μπάσκετ αλλά ένα σχολείο που διαμορφώνει σωστούς χαρακτήρες οι οποίοι θα είναι οι στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό θεωρώ χρέος μου να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα αφού διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα τον καλύτερο προπονητή και το πιο όμορφο γήπεδο στα Δωδεκάνησα!»

Ο Πανιώνιος Λέρου βράβευσε τον Γιώργο Παυλή

Ακολούθως ο προπονητής της ομάδας κ. Γ. Χατζηδάκης θέλοντας να εκφράσει κι αυτός τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παυλή τόνισε: «Αυτό που κάνετε για την ομάδα και τα παιδιά μας είναι σπουδαίο και σας ευχαριστούμε. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας να αναδείξουμε όχι μόνο καλούς αθλητές αλλά πάνω από όλα σωστούς ανθρώπους. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πρωταθλήματα και τίτλους, υπόσχομαι όμως ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου η Λέρος μας, που τόσο αγαπάτε, να είναι περήφανη.

Για «πριμ έκπληξη» στην περίπτωση κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, έκανε λόγο ο κ. Παυλής. Συγκεκριμένα στην επίμονη ερώτησή μας για το ποιο θα είναι το «δώρο» του μεγάλου χορηγού σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, ο κ. Παυλής  άφησε να εννοηθεί ότι θα προσφέρει στην ομάδα ένα μεγάλο πριμ για το οποίο θα μιλάει όλος ο κόσμος.

Πηγή: Εφημερίδα “Πνοή της Λέρου”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ