back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παπαφώτη-Bασιλάκου Μαρία: Συγχαρητήριο Μήνυμα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών και την ολοκλήρωση των Πανελληνίων εξετάσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαπαφώτη-Bασιλάκου Μαρία: Συγχαρητήριο Μήνυμα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών και την ολοκλήρωση των Πανελληνίων εξετάσεων

Μετά τις συγχαρητήριες επιστολές προσώπων και παρατάξεων σε όλους τους μαθητές γενικότερα (γεγονός αποδεκτό), αλλά ακόμη περισσότερο σε συγκεκριμένα παιδιά (όχι σωστό, διότι ακυρώνουμε τον αγώνα και την αγωνία των άλλων παιδιών) ένα έχω να δηλώσω κατηγορηματικά, με την ιδιότητα της εκπαιδευτικού:

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, είτε πέτυχαν είτε όχι το στόχο ή την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι μεμονωμένες ευχές δεν τιμούν κανένα, διότι προσβάλλουν τα υπόλοιπα παιδιά που αναμένουν την εισαγωγή τους. Επιπλέον, δε συγκρίνονται οι βαθμολογίες ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς τύπους σχολείων, ούτε γενικεύουμε, κινδυνολογώντας στο βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Να σας ενημερώσω πως στο νησί υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός από αυτόν που δημοσιοποιήσατε από παιδί του ίδιου σχολείου και επειδή μπήκατε στη λογική της σύγκρισης και γενίκευσης, στη Ρόδο υπήρξε μαθητής ίδιου τύπου σχολείου που άγγιξε την κορυφή.

Γι’ αυτό, αγαπητοί συνάδελφοι «πολιτικοί», οφείλουμε όλοι να είμαστε σοβαροί σε όσα λέμε και γράφουμε!

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά του τόπου μας, μαζί και σ’ αυτό που επικαλείστε, για το μακροχρόνιο αγώνα τους σε μία δύσκολη χρονική περίοδο που κλήθηκαν να διεκδικήσουν το μέλλον τους!!!

Επίσης, μπράβο στους γονείς και στους καθηγητές τους, αφανείς και μη, που συμπορεύτηκαν στο ταξίδι προς τη γνώση και την κατάκτηση μίας πολυπόθητης πανεπιστημιακής θέσης!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά του τόπου μας, που διαγωνίστηκαν μέσω του Γενικού Λυκείου και του Επαλ του νησιού μας!!!

Πιο επίσημα συγχαρητήρια, τέλος Αυγούστου, όπου αναμένονται και οι Σχολές επιτυχίας τους!!!

ΥΓ: κάποιοι ήδη έσβησαν αυτά που έγραψαν… το σκεφτήκατε καλύτερα; Χαχαχα!!!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ