back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Ταξιτζής παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι με 2.100 ευρώ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ: Ταξιτζής παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι με 2.100 ευρώ!

Στην εποχή μας και στις δύσκολες ώρες που περνάμε, υπάρχουν άνθρωποι που μας δίνουν μαθήματα εντιμότητας και ακεραιότητας.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 12 παρά τέταρτο το βράδυ, ο Γιώργος Γαμπιεράκης οδηγός ταξί βρήκε πορτοφόλι στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο περιείχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και 2.100 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο έντιμος οδηγός ταξί κ. Γιώργος Γαμπιεράκης που λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2013 κατευθυνόταν προς την Χώρα, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, διέκρινε στο οδόστρωμα ένα αντικείμενο και σταμάτησε. Κατέβηκε από το ταξί και όταν πήγε κοντά διαπίστωσε ότι επρόκειτο για πορτοφόλι που περιείχε ταυτότητα πιστωτικές κάρτες και το όχι ευκαταφρόνητο ποσόν 2.100 ευρώ.

Ο άξιος συγχαρητηρίων οδηγός ταξί το μάζεψε, πήγε στην αστυνομία όπου και το παρέδωσε. Το πορτοφόλι ανήκε σε Γαλλίδα υπήκοο που περνούσε τις μέρες της στην Πάτμο και της έπεσε από το μηχανάκι.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Νικολής Γρύλλης που μας πληροφόρησε για το συμβάν, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, όπως μας είπε, που ένα μέλος του σωματείου έκανε αυτή την σπουδαία πράξη δίνοντας μαθήματα ακεραιότητας στις μέρες μας.

Η συμπαθής τάξη των ταξιτζήδων κι άλλη φορά πριν τέσσερα χρόνια περίπου, με άλλο μέλος της, τον Βασίλη Γαμπιέρη έδωσε παρόμοια μαθήματα ακεραιότητας και εντιμότητας. Ο Βασίλης τότε βρήκε τσάντα με πάνω από 100 χιλ. δολάρια και το παρέδωσε στην αστυνομία.

patmostimes.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ