back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου του τέως Αντιδημάρχου Λέρου κ. Ασβεστά σχετικά με την καθαίρεσή του.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου του τέως Αντιδημάρχου Λέρου κ. Ασβεστά σχετικά με την καθαίρεσή του.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, αισθάνομαι την ανάγκη μετά την άκομψη, προκλητική και μειωτική προς το πρόσωπό μου αποπομπή από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, να σας ενημερώσω για τα πραγματικά αίτια αυτής της απόφασης του κ. Δημάρχου.

Ο κ. Δήμαρχος οφείλει μια εξήγηση προς τον Λεριακό Λαό, να τον ενημερώσει πότε ο Ε. Ασβεστάς εξετέλεσσε «πλημμελή» τα καθήκοντά του ως Αντιδήμαρχος , πότε έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Λεριακού Λαού;

Η δημόσια τοποθέτηση του ως προς τον λόγο αποπομπής μου σίγουρα δεν πείθει κανέναν, αντιθέτως ικανοποιεί έναν στενό προσωπικό του πυρήνα  ο οποίος τον οδηγεί μαθηματικά στην πολιτική του καταστροφή, που δυστυχώς θα επηρεάσει άμμεσα και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ένας αδύναμος ηθικά και πολιτικά Δήμαρχος ξέχασε πολύ γρήγορα την εντολή που μας έδωσε ο Λεριακός Λαός να αλλάξουμε τον τόπο, εγκλωβισμένος στα μικροσυμφέροντα ημέτερων που τον οδήγησε μόλις σε 15 μήνες στην διάλυση του συνδυασμού που εμπιστεύθηκε η Λεριά και ο Λεριός.

Εδώ και 15 μήνες δέχθηκα έναν ανελέητο πόλεμο από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τους ευνοούμενούς του με πρωτοφανείς μεθόδους που ουδέποτε δημοσιοποίησα για χάρη της ενότητας του Συνδυασμού και το καλό του Νησιού μας.

Πλημμελής δεν ήταν κ. Δήμαρχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, πλημμελή ήταν η δική σας αντίδραση η οποία «νοθεύει» την εντολή του Λεριακού λαού.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις όλο αυτόν τον καιρό να γίνω «κυματοθραύστης» στις προσωπικές κόντρες που είχε ο Δημάρχος με  συγκεκριμένους συμπατριώτες μας, προσπάθησα να βρίσκομαι δίπλα στον Λεριό και την Λεριά  αφού μας διέταξε με την ψήφο του.

Δυστυχώς η εξουσία αλλοιώνει τον άνθρωπο γρήγορα. Ξεχνάει ότι είναι υπηρέτης του πολίτη και όχι δυνάστης.

Σ’ αυτήν τη συγκυρία ο Ευάγγελος Ασβεστάς υπηρετεί τον Λεριακό Λαό και ευγνομωνεί για την στήριξη που του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, δηλώνει ΠΑΡΩΝ με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του Λεριακού Λαού και την ανάπτυξη του τόπου.

Δεν «δραπετεύω» από τις ευθύνες μου, δεν με πτοούν οι αλαζονικές και μειωτικές προς το πρόσωπό μου τακτικές , αντιθέτως με δυναμώνουν και με κάνουν να βρίσκομαι κοντά σας φίλοι και φίλες συμπατριώτες με περισσότερη ορμή και όρεξη. 

Αφήνω τον κ. Δήμαρχο στην κρίση του Λεριακού Λαού του μοναδικού και αλάνθαστου κριτή όλων μας!!!! 

Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο Αντιδήμαρχο κ. Θ. Βιρβίλη ένα νέο παιδί στην πολιτική ζωή του τόπου, του οποίου δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου όποτε μου ζητηθεί

Μετά τιμής,
Ευάγγελος Ασβεστάς

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ