back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου σχετικά με τη λήξη της θητείας του

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου σχετικά με τη λήξη της θητείας του

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Διοικητής του ΚΘ – ΚΥ Λέρου κ. Σούλος, σχετικά με την αποχώρηση του από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, πριν από δύο χρόνια, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, μου εμπιστεύτηκαν το τιμόνι του Κ.Θ – Κ.Υ Λέρου. Η κοινωνία του νησιού, μου έθεσε συγκεκριμένο πλάνο στόχων και η επίτευξη του οποίου ήταν θέμα τιμής για εμένα. 

Οι βασικοί στόχοι αυτού του πλάνου ήταν, η λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η επισκευή του νοσοκομείου, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, καθώς και η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των κατοίκων των νησιών, που είναι ο χώρος ευθύνης του Κ.Θ – Κ.Υ Λέρου.

Πολλές φορές ξεπέρασα τις αντοχές μου, στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας. Η αίσθηση που αποκομίζω τώρα που αποχωρώ από τη θέση του διοικητή, είναι, ότι σε κάποια τα κατάφερα και σε κάποια όχι.

Παραμένω μέλος της κοινωνίας της Λέρου, επιλέγω τη θέση του ενεργού πολίτη και θα είμαι παρόν σε όλα τα δρώμενα του τόπου μας και στην καθημερινή μάχη που είναι μπροστά μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας.

Τελειώνοντας νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους, του Κ.Θ – Κ.Υ Λέρου, για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια, καθώς και τους πολίτες της Λέρου”.

Με εκτίμηση
Ο Διοικητής

Σούλος Εμμανουήλ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ