back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

– Προμήθεια ενός αποφρακτικού μηχανήματος με σύστημα ανακύκλωσης του νερού καθαρισμού

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ- Προμήθεια ενός αποφρακτικού μηχανήματος με σύστημα ανακύκλωσης του νερού καθαρισμού

Ο Δήμος Λέρου Νομού Δωδεκανήσου προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά για την προμήθεια ενός αποφρακτικού μηχανήματος με σύστημα ανακύκλωσης του νερού καθαρισμού, ενδεικτικού προϋπολογισμού 460.000,00 ευρώ χωρίς τον Φ.Π.Α. 13%, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και τα λοιπά τεύχη της μελέτης. 

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η προμήθεια ενός αποφρακτικού μηχανήματος (οχήματος και υπερκατασκευής) με σύστημα ανακύκλωσης του νερού καθαρισμού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών τους ΔΗΜΟΥ.

Η προμήθεια αυτή αποτελεί το υποέργο 5 του έργου «Ολοκλήρωση  Εγκαταστάσεων Βιολογικού Καθαρισμού Δήμου Λέρου» το οποίο εντάσσεται στο Μέτρο 1 «Υποδομές Περιβάλλοντος» του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Διαχείριση Φυσικών Πόρων» του Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2000-2006, με αριθμό έργου Κ.Α. 2000ΣΕ03330002 της ΣΑΕΠ 033/3.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προς προμήθεια ειδών αναφέρονται αναλυτικά στο τεύχος «Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων και Τεχνική Περιγραφή».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ