back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβλήματα στη λειτουργία του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού – Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τον Δήμαρχο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠροβλήματα στη λειτουργία του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού - Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τον Δήμαρχο Λέρου

Προβλήματα παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη λειτουργία του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λέρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει συσκότιση σε πολλούς οικισμούς του νησιού μας, αναμεσά τους και τουριστικά σημεία.

Για το θέμα, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Λέρου ο οποίος μας ενημέρωσε ότι, το πρόβλημα που παρατηρείται με τον ηλεκτροφωτισμό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά δυστυχώς τα χέρια του είναι δεμένα, αφού δεν είναι στις αρμοδιότητες του Δήμου Λέρου.

Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος Λέρου τόνισε ότι πρόκειται να υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, αφού, για το πρόβλημα που έχει προκύψει, όλοι οι εμπλεκόμενοι δηλώνουν αναρμόδιοι, παραπέμποντας τον δήμο, από τη ΔΕΗ της Κώ στην ΔΕΗ Κάλυμνου ή τη ΔΕΗ Λέρου…

Καταλήγοντας, ο κ. Κόλιας, είπε ότι το θέμα θα έρθει κατεπειγόντως στην Οικονομική Επιτροπή, ώστε να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Λέρου.

lerosnews.gr.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ