back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο στη Λέρο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣεμινάριο στη Λέρο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος»

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει την πυξίδα «Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος» με όλα όσα απαιτεί η αγορά εργασίας, για ανθρώπους που δυσκολεύονται να απεικονίσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και την επαγγελματική τους διαδρομή με τρόπο που «κερδίζει» τους εργοδότες. Ο τρόπος και το ύφος γραφής, τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αναφερθούν, το είδος των πληροφοριών που παραχωρούνται, η έκταση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τα οποία περιλαμβάνονται στην 3ωρη αυτή συνάντηση.

Το Σεμινάριο «Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος», δεν εξαντλείται σε μια απλή διάλεξη, αλλά περιλαμβάνει και δραστηριότητες που –υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας- θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συντάξουν το δικό τους ολοκληρωμένο βιογραφικό, ενώ θα ακολουθήσει ηλεκτρονική αποστολή και αξιολόγηση/ διόρθωση από την εισηγήτρια.

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες επιθυμούν περαιτέρω κατ’ιδίαν καθοδήγηση για την σύνταξη του τελικού εγγράφου, θα δοθεί η δυνατότητα μέσω κλεισμένου ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν ένα ισχυρό επικοινωνιακό έγγραφο που θα τους προσφέρει μια θέση εργασίας.

Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 15, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη συνεργασία της εισηγήτριας με την ομάδα. Σε περίπτωση παραπάνω συμμετοχών, θα ανακοινωθεί άμεσα νέο τμήμα, έτσι ώστε, όσοι επιθυμούν να εφοδιαστούν πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν στο νησί μας.

Ημέρα & Διάρκεια συνάντησης: Σάββατο 6 Απριλίου, 10.00′- 13.00′

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Έναρξη σεμιναρίου με τη συμμετοχή 10 ατόμων              

Μέγιστος αριθμός ατόμων: 16

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Κόστος συμμετοχής για  σπουδαστές με φοιτητικό πάσο και ανέργους με κάρτα ανεργίας: 10ευρώ

Δήλωση συμμετοχής έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στα γραφεία του Συλλόγου στο Λακκί.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ