back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κουμπάρος, Λουλουδιάς, για κοπή δέντρου στο Λακκί!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κουμπάρος, Λουλουδιάς, για κοπή δέντρου στο Λακκί!

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον του δημάρχου Λέρου κ. Κόλια, εξαπέλυσαν δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας.

Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Παναγιώτης Κουμπάρος και Στέλιος Λουλουδιάς με κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν κατηγορούν τον κ. Κόλια για αθλιότητα, καιροσκοπισμό, αλισβερίσι, ψεύδη, λασπολογία, ανικανότητα και αντιδημοκρατική νοοτροπία. Αναλυτικά το Δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

“Η αθλιότητα, ο καιροσκοπισμός, το αλισβερίσι, τα ψεύδη, η λασπολογία, η ανικανότητα και η αντιδημοκρατική νοοτροπία και συμπεριφορά είναι τα χαρακτηριστικά του Μιχάλη Κόλια στη θέση που βρίσκεται. 

Η συντριπτική πλειοψηφία της Λεριακής κοινωνίας τώρα πλέον το καταλαβαίνει αλλά είναι αργά. Υπομονή μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. 

Κύριε Μιχάλη Κόλια, είδατε κάποιο όνειρο ότι ένα πεύκο στο κεντρικό δρόμο του Λακκιού 100 ετών δεν σας ψήφισε στις δημοτικές εκλογές και το πρωί πήγατε να το κάνετε κομμάτια; 

Πείτε μας τα κομμάτια του ξύλου ποιός Λεριός τα πήρε; Πείτε μας την τιμή των ξύλων την αποφασίσατε από βραδύς, στο όνειρό σας; 

Η λεριακή κοινωνία είχε συνηθίσει να ζει με ένα όνειρο που γινόταν καθημερινά πραγματικότητα και που άλλαξε τον τόπο. 

Αυτό που εσείς δίνετε στος Λεριούς και τις Λεριές είναι ένας εφιάλτης. Λεριά και Λεριέ κράτα γερά, εφιάλτης είναι και θα περάσει. Θα είμαστε πάντα παρόντες για να πάψουν μια για πάντα αυτές οι εφιαλτικές στιγμές που περνά ο τόπος μας”.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Παναγιώτης Κουμπάρος 
Στέλιος Λουλουδιάς

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ